fbpx Skip to content
TASUTA TRANSPORT PAKIAUTOMAATI ALATES 50€ OSTUST!

6 ideed päkapikkudele

Kavalamad lapsevanemad teavad, et enne Jõule on mõistlik juba varakult valmis olla, sest Jõulueelses tuhinas võib pea kergesti sassi minna. Keskendutakse suuremate kingituste ostmisele, otsitakse soodsamaid pakkumisi, ostetakse asjad varakult valmis, tuntakse ennast juba päris hästi, kui korraga tuleb meelde, et päkapikud! Aga mida toovad päkapikud!? Kommi? Mandariini?

Kommi tahaks kindlasti iga laps, mandariini ilmselt mitte nii väga. Kuid mis võiks olla alterantiiv, kui sa ei soovi, et päkapikud tooksid sussi sisse ainult magusat? Kindlasti tasub ka selleks varakult valmistuda, et kingid oleks läbimõeldud ja asjal oleks mõte. Lastele üldjuhul meeldib tegutseda ja neil on kindlasti hea meel, kui nad saavad asja, millega annab midagi teha või luua. Annan sulle 6 ideed, mida kavatsen kasutada ise, et asendada sussi sees olev maius.

Mici naturaalsed plastiliid ja vormid

Ajutised tätoveeringud lapsele

Kleepsud

Võlupliiats

Origami

Tõelisi meisterdamishuvilisi ei jäta kindlasti külmaks origami. See iidne Jaapani kunst loob nii palju erinevaid võimalusi, kuidas voltida paberist erinevaid kujundeid, loomi ja kalu. Mitmest origamitegelasest (umbes 24 tegelast) koosnevad komplektid annavad taas tegevust mitmeks hommikuks. Lehtedel on ette antud voltimisjooned ja kaasas on ka põhjalik õpetus.

Lima valmistame komplekt

Need olid vaid 6 ideed, mida ise kolme lapse emana kavatsen kasutada. Ehk leidsid Sinagi siit mõne idee.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga